A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тячівський ліцей № 2
Тячівської міської ради Закарпатської області

День учнівського самоврядування 2020

Дата: 06.03.2020 10:06
Кількість переглядів: 266

5 березня в школі відбувся День учнівського самоврядування. До цього дня уся учнівська родина старанно готувалася, продумували все до останньої дрібниці.

Як завжди у період підготовки були розподілені доручення між усіма лідерами, аби кожний знав чітко свою роль. Обов’язки директора школи виконувала – Ердив Ольга, заступиком директора з навчально-виховної роботи в цей день була Галас Анастасія, заступнпик з виховної роботи – Савинець Ангнеліна, шкільний психолог – Плантиш Юліанна, педагог-організатор - Данилич Неля, медсестра - Тамплонова Ярина, бібліотекар – Цупра Іванна, завгосп – Маркуш Іван. Інші учні 11-го класу та декілька з 10-го взяли обов'язки вчителів.

Програма дня була насиченою та цікавою. Розпочалися уроки за розкладом. Одинадцятикласники слідкували за відвідуваністю. Учні відчули наскільки відповідальна та нелегка вчительська праця. Впродовж усього дня адміністрація контролювала навчально-виховний процес. На перерві після четвертого уроку Савинець Ангеліна та Данилич Неля організували лінійку присвячену святу - 8 березня.

Цей день приніс багато позитивних вражень та емоцій для учнів та вчителів, адже кожен зміг проявити себе в улюбленій справі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень