A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тячівський ліцей № 2
Тячівської міської ради Закарпатської області

1 грудня 2021 року відбувся навчально-тематичний збір лідерів учнівського врядування «Вільна молодь» закладів освіти Тячівської ТГ

Дата: 01.12.2021 13:43
Кількість переглядів: 51

У рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» 1 грудня 2021 року відбувся навчально-тематичний збір лідерів учнівського врядування «Вільна молодь» закладів освіти Тячівської ТГ.

Організатором заходу став Центр позашкільної роботи.

«Живи безпечно» - під таким гаслом до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом відбулася інформаційно-профілактична акція «Дізнайся про ВІЛ/СНІД- відчуй себе захищеним». На початку кожен учасник отримав червону стрічку як символ боротьби зі СНІДом. Акція мала на меті підвищити рівень усвідомленості ситуації з поширенням ВІЛ в Україні під час пандемії COVID-19; сформувати толерантне ставлення до людей з ВІЛ; розвивати почуття збереження свого здоров’я та здоров’я інших людей, популяризувати безпечний та здоровий спосіб життя.

Директор ЦПР Лариса Кузнец повідомила присутніх, що дана тема актуальна в зв'язку з необхідністю зниження зростання ВІЛ-інфікованості серед людей, зокрема серед молоді. Бо саме підлітку необхідно допомогти захистити своє здоров'я, виховати відповідальну поведінку, виробити стратегію поведінки в складних життєвих ситуаціях, щоб не заразитися ВІЛ-інфекцією.

Під час заняття з елементами тренінгу, що провела Беата Молнар учасники активно обговорили шляхи передачі ВІЛ та методи профілактики ВІЛ-інфікування; підвищили поінформованість молоді стосовно здорового та безпечного способу життя; дискутували, як пандемія COVID-19 та карантин вплинули на ВІЛ-інфікованих людей.

Наприкінці заходу було проведено анкетування, де учасники змогли перевірити свої знання про ВІЛ та поглибити навички профілактики соціально небезпечних захворювань.

На завершення акції відбулося запалення червоної стрічки на знак єдності, розумінні і солідарності в нерівній боротьбі людини та хвороби й символ надії на майбутнє без СНІДу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень