A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тячівський ліцей № 2
Тячівської міської ради Закарпатської області

Розважальна військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»)

Дата: 11.11.2022 15:30
Кількість переглядів: 28

У наш нелегкий, тривожний час, коли український народ безстрашно відстоює незалежність і цілісність рідної держави, важливим завданням, всіх дорослих і юних громадян є плекання у своїх душах патріотичних почуттів, національної гідності, високої самосвідомості та активної громадської позиції.

Саме з метою виховання у молодого покоління українців відданості Батьківщині та українському народу, готовності обороняти рідну землю, бути фізично розвиненими та духовно багатими в Тячівському ліцеї № 2 проводилась розважальна військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»).

Прийняли участь у грі рій 8 класів «Патріоти», рій 9 класів «Соколи», рій 10 класу «Січові стрільці» та рій 11 класів «Слава Героям».

На святі були присутні гості: Помічник начальника відділу; начальник кінологічного відділення, лейтенант Лебець Олександр Константинович та курсант 4 курсу Національної академії державної прикордонної служби України, старший солдат Криштофор Олександр Олегович

Учні змагались в конкурсі Впоряд , який проходив у вигляді демонстрації навичок зі стройової підготовки (впоряду). Враховувались основні критерії: оцінка зовнішнього вигляду, справність одностроїв, злагодженості рою та якості виконання команд; виконання маршової патріотичної пісні.

За оцінками суддів ІІІ місце посіла команда «Патріоти», ІІ місце команда «Січові стрільці», а почесне І команда «Слава Героям».

Дякуємо всім учасникам змагань за участь, а їх керівникам за підготовку!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень