A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тячівський ліцей № 2
Тячівської міської ради Закарпатської області

Виховні заходи

Дата: від до Скинути

Флешмоб до Дня української хустки

З давніх-давен хустка для українців була символом жіночності, вірності й кохання, а також оберегом. Дівчата та жінки носили її протягом усього року.

09:10 07.12.2021

Мої права й обов'язки

У рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насилля" в Тячівській ЗОШ І-ІІІ ст. N2 Млинецька Р.М. у 7-А класі провела виховну годину на тему "Мої права й обов'язки". Учні створювали колаж, працювали в групах, поглиблювали уявлення про людину як частину суспільства, вчилися аналізувати інформацію та розвивати критичне мислення.

09:05 07.12.2021

Хустка- жіночий оберіг

День української хустки відзначили у 4-А та 5-А класах. Дякуємо вчителям: Шимон Р.Б. та Лиспух Н.М. за цікавий урок, який ще більше навчить цінувати національні символи українського народу.

08:59 07.12.2021

День української хустки на ГПД

Група продовженого дня 4-х класів долучилась до відзначення Дня української хустки. Дякуємо Леонтьєвій С.І. за цікаву ідею, яка захопила маленьких поціновувачів українських традицій.

08:29 07.12.2021

Всі ми є рівні!

#Тячів_небудьБайдужим У рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насилля" у Тячівській ЗОШ І-ІІІ ст. N2 Габор А.М. у 8-А класі провела виховну годину:"Всі ми є рівні!". Учні працювали в групах, розігрували ситуації та створили колаж з долоньки на яких написали побажання для людей з інвалідністю.

09:34 03.12.2021

Дитяча праця і права дитини

#Тячів_небудьБайдужим У рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насилля" Лакатош О.Ю. та Лиспух Н.М провели з учнями 6-Б та 5-А класу виховну годину: "Дитяча праця і права дитини". Учні говорили про права дітей на працю, навчання, відпочинок та доводили, що потрібно вміти користуватися правами й не забувати про обов'язки. Метою заходу було: виконувати громадські почуття, зокрема повагу до Законів.

09:31 03.12.2021

Ми схожі - ми різні

#Тячів_небудьБайдужим у рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насилля" в Тячівській ЗОШ І-ІІІ ст. N2 психолог школи: Леонтьєва С.І. провела виховні заходи з учнями 1,2,3 класів, на тему: "Ми схожі - ми різні". Та з учнями 9-Б класу: "Друзі з особливими потребами".

09:23 03.12.2021

День Збройних сил України

Напередодні Дня Збройних сил України, вчителі "Захисту Вітчизни"- Клюса М.В. та Гульовата С.Й., провели відкритий захід на який запросили поважних гостей: начальника відділу освіти Тячівської ТГ, ветерана АТО - Дерена С.І., голову спілки ветеранів воїнів АТО - Минзата В В., ветерана АТО - Деяк В.О. та заступника начальника відділу прикордонної служби "Тячів" - Черевиченка Д.В.

09:18 03.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень