A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тячівський ліцей № 2
Тячівської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Набір майбутніх першокласників.

Набір дітей до 1-го класу триває, тому з нетерпінням чекаємо на вас у нашій великій і дружній родині, щоб відчинити двері у світ нового і цікавого, у світ невідомого, але дуже корисного!

16:28 11.04.2024

Обираємо професію.

Сьогодні, 10.04.2024, року учні 10 класів Тячівського ліцею 2 відвідали Тячівський районний відліл поліції. Дякую Старшому інспектору дотримання прав людини Тячівського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Мар'яні ВЕПРИК та Інспектору дотримання прав людини  Тячівського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Марті КРЕГУЛ за цікаву екскурсію  та розповідь роботи системи "Custody Records". Також дякую поліцейському громаді Сабадош Юрію Володимировичу та інспектору СКЗ ФІЦАЙ Мирославі Іванівні та старшому інспектору СКЗ ДОМБАЙ Марині Миколаївні, які розповіли про роботу поліції та підготовку фахівців для підрозділів Національної поліції.

14:51 11.04.2024

Закарпаттю - чисте довкілля

Ще в березні в Тячівській громаді стартував місячник з благоустрою .   До акції „ Закарпаттю - чисте довкілля “ , долучилися учні та колектив працівників Тячівського ліцею №2 . Чисте , охайне подвір’я ліцею милує око . Приведена у належний санітарний стан прилегла територія. В закріпленому за ліцеєм мікрорайоні , учні старших класів допомогли мешканцям вулиць Листопада , Партизанської ,Борканюка ,Севастопольської , прибрати біля помешкань. Дякуємо за плідну працю. Разом дбаємо про чистоту , порядок в рідному місті .

17:24 08.04.2024

Шкільна ліга Пліч-о-пліч.

Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» - це змагання серед учнів України під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».Тячівський ліцей # 2 вже другий день  поспіль бере активну участь у змаганнях  ;в результаті яких зайняли друге місце по « Футзалу» серед восьми команд,а також друге місце по «Черліденгу» ! Пишаємося досягненнями наших учнів і команд нашого ліцею.Бажаємо завжди йти тільки до кращого, завжди бути цілеспрямованими і незламними ,як наша Україна.Ми дійсно гідні  високих перемог і завжди будемо впевнено рухатися до поставленої мети ! Вдячні ЗСУ! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦

16:53 17.03.2024

Шкільна ліга пліч-о-пліч

    Учні Тячівського ліцею №2 Тячівської міської ради Закарпатської області взяли активну участь у І етапі Всеукраїнських змагань серед учнів закладів загальної середньої освіти «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу.

10:18 01.03.2024

Привітали вихованців закладу « Парасолька»

З нагоди новорічних та різдвяних свят, учні 10-Б класу Тячівського ліцею #2,разом з батьками та класним керівником, привітали вихованців закладу « Парасолька» солодощами та подарунками. Щиро дякуємо  директору та вихованцям за чудове музичне привітання і позитивні емоції. Єднаймося! Разом до перемоги!

13:34 25.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень