A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тячівський ліцей № 2
Тячівської міської ради Закарпатської області

Гравікон «В моєму серці Україна»

Дата: 07.11.2023 06:35
Кількість переглядів: 28

Гравікон «В моєму серці Україна»

Відповідно до плану заходів із проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри „Сокіл” („Джура”), з метою пошуку нових форм, методів організації виховної роботи з дітьми, національно-патріотичного виховання було проведено вікторину-конкурс “ В моєму серці Україна” для школярів закладів освіти Тячівської ТГ на базі галереї ім.Ш.Голлоші. Організатором заходу був Центр позашкільної роботи. Відкрила Конкурс та привітала учасників-директор ЦПР Лариса Кузнец. Перед тим, як розпочати конкурс, учасники заходу вшанували пам'ять захисників України хвилиною мовчання.
Ведуча Савчук Е.М., керівник гуртка ЦПР, ознайомила команди із програмою Конкурсу, який складався з 6 етапів: «Розминка», «Чорний ящик», «Історична вікторина», «Народна мудрість», «Пантоміма», «Вгадай, що зображено».
У результаті всіх турів дві команди набрали однакову кількість балів: команди Руськополівського та Лазівського ліцеїв. Бліц-турнір показав, що найкращий результат у команди «Воля» Руськополівського ліцею (кер. Мірявець М.В.), яка посіла І місце, ІІ місце - у команд: «Незламні» Лазівського ліцею (кер.Банк Т.В.), «Характерники»Тячівського ліцею №1 імені В.Ґренджі-Донського ( кер.Цірик Ж.В.), «Козачата» Тячівського ліцею №2 (кер. Кошілко Н.І.), ІІІ місце- у команд «Бешкетники»Тячівського ліцею з угорською мовою навчання імені Ш. Голлоші (кер.Пантлик Е.І.), «Джавеліни» Тячівківської філії Тячівського ліцею №1 імені В. Ґренджі-Донського (кер. Мотринець М.В.), «Хоробре серце» Округлянської філії Лазівського ліцею (кер. Джурджа М.В.).
Підводячи підсумки конкурсу, в.о.начальника відділу освіти Тячівської міської ради М.В.Шелевер відмітила, що національно-патріотичне виховання є однією з головних складових національної безпеки нашої держави. Виховувати молоде покоління в дусі патріотизму – першочергове завдання будь-якого закладу освіти, адже виховуючи патріотів, ми піклуємося про майбутнє України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень