A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тячівський ліцей № 2
Тячівської міської ради Закарпатської області

Тячівський ліцей №2 долучився до благодійного освітнього проєкту “Flowers4school“

Дата: 16.12.2022 11:20
Кількість переглядів: 44

Тячівський ліцей №2 долучився до благодійного освітнього проєкту “Flowers4school“

Flowers4school – це проєкт, спрямований на озеленення шкіл від асоціації квіткових виробників Нідерландів та України. Головна місія проєкту – це познайомити дітей зі світом квітів за допомогою їх участі у висадці цибулин для своєї школи. Висадка цибулин біля шкіл позитивно вплине на моральний стан дітей, і покаже їм, що садівництво – це весела справа, яка розвиває в них любов до землі нашої Батьківщини.

Висадка цибулин від Flowers4School – це справжнє свято, у якому діти зможуть висаджувати квіти у шкільному саду або клумбі. Навесні вони зможуть на власні очі побачити, як пагони з’являються з квіткових цибулин і дають дивовижно красиві квіти. Вони побачать, яку красу вони змогли виростити власними руками і будуть в захваті.

Наш ліцей отримав цибулини: тюльпанів, нарцисів, мускарі, гіацинти, крокусу та аліуму. Це цінний подарунок для нашого ліцею, тому що одним із напрямів трудового навчання є квітникарство, основи якого вихованці починають опановувати в ліцеї.

Акція почалася з  наради адміністрації та вчителів біології, де спланували роботу. За порадою звернулися до відомого в районі квітникаря, співвласниці комплексу «Голандія» Купчинської Іванни.

   

 

Попередньо вчителі провели уроки, на яких ознайомили учнів з особливостями  висаджування весняних квітів..

 

 

І ось прийшов час взятися за роботу. В останні дні осені учні зібрались на шкільному подвір’ї. За допомогою регульованої саджалки для цибулинних, учні старших класів зробили лунки, а учні початкових класів з радістю та захопленням долучилися до справи.

 

 

 

 

 

 

З нетерпінням будемо чекати, коли клумби нашого ліцею замайорять яскравими першими квітами, а в Україні настане МИР!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень