A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тячівський ліцей № 2
Тячівської міської ради Закарпатської області

ЗНО 2021-2022

Дата: 20.10.2021 13:08
Кількість переглядів: 56

МОН у 2022 році продовжить експеримент із двома тестами з української мови, який впровадили цього року. Тож випускники зможуть вибратискладати тест з української мови та літератури чи окремо лише з мови.
Тест з математики також і надалі матиме два рівнізавдання рівня стандарту та профільного.
У 2022 році здобувачі повної загальної середньої освіти, які бажають, щоб результат зовнішнього незалежного оцінювання з іноземної мови їм було зараховано як оцінку за державну підсумкову атестацію, і вивчають цю мову на рівні стандарту або академічному рівні, отримають оцінку за атестацію за результатами виконання завдань рівня стандарту. Випускники, які вивчають іноземну мову на профільному рівні, отримають оцінку за атестацію за результатами виконання усіх завдань тесту.
За підсумками проходження зовнішнього оцінювання з інших навчальних предметів, зазначених у переліку, установлюються результати за рейтинговою шкалою 100 - 200 балів за підсумками виконання всіх завдань відповідної сертифікаційної роботи для учасників зовнішнього оцінювання, які подолають поріг «склав / не склав».
  • українська мова (усі завдання сертифікаційної роботи) або української мова і література (субтестАтестаційні завдання”);
  • математика (за підсумками виконання сертифікаційної роботи з: математики (завдання рівня стандарту) або завдань субтестуАтестаційні завдання з математики” (для здобувачів освіти, які вивчали математику на рівні стандарту); математики (для здобувачів освіти, які вивчали математику на профільному рівні));
  • історія України (субтестПеріод XX – початок XXI століття”) або іноземна мова – за вибором здобувача освіти;
  • один з навчальних предметів (історія України, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень