A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тячівський ліцей № 2
Тячівської міської ради Закарпатської області

Подарунок до Дня знань: У Тячівській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 відкрили новий навчальний корпус (ФОТО)

Дата: 01.09.2020 14:04
Кількість переглядів: 50

Цьогорічний Першовересень став особливим для освітян та 480-ти учнів Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2. Адже зустріли новий навчальний рік в оновленій будівлі, де днями завершилося будівництво одного з корпусів, зведеного замість старого, аварійного. Реконструкція в рамках Національного проєкту «Велике будівництво» днями успішно завершилася. Сьогодні тут відзначили День знань і прийняли до шкільної родини 58 першокласників.

Як розповів Тячівський міський голова Іван Ковач, з моменту створення робочого проєкту роботи тривали півтора року. За короткий час тут замість старого аварійного корпусу збудували новий – відповідно до сучасних освітніх вимог. За літо повністю оновили і шкільне подвір’я.

Загальна вартість цього масштабного проєкту складає близько 14 мільйонів гривень. Його реалізація стала можливою завдяки фінансуванню з Державного фонду регіонального розвитку, яке вдалося отримати за сприяння народного депутата України Василя Петьовки, та місцевого бюджету.

Через карантинні обмеження, у нетрадиційній святковій лінійці взяли участь лише першокласники, учні десятих класів та випускники. Серед поважних гостей – представники обласної влади: перший заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Олег Коцюба, начальник Департаменту освіти і науки Закарпатської ОДА Ганна Сопкова, Тячівський міський голова Іван Ковач, начальник відділу освіти Тячівської міськради Станіслав Дерен та інші.

Після вітальних промов директор школи Ольга Кричфалушій оголосила навчальний рік відкритим. Урочиста мить – пролунав такий довгоочікуваний Перший дзвоник. На вході до нового корпусу учні школи Вікторія Етвеш та Андрій Телецький разом з гостями перерізали символічну стрічку, а першокласники вперше сіли за парти.

У новозбудованому двоповерховому приміщенні навчатимуться 120 учнів початкової школи – на першому поверсі першокласники, а решта – на другому. Всі класи обладнані відповідно до вимог Нової української школи. Також тут облаштували простору актову залу та кабінет фізики. Освітяни подарунком більш, ніж задоволені, кажуть: за час карантину скучили за вихованцями і роботою.
 

Перший дзвоник дав старт навчальному року. Зараз головне – успішно та наполегливо здобувати нові знання. Школярам та освітянам залишається побажати – в добру путь!  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень