A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тячівський ліцей № 2
Тячівської міської ради Закарпатської області

Запрошуємо освітні заклади Тячівської ОТГ взяти участь у проєкті «Розважальна військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»)»

Дата: 09.04.2021 21:25
Кількість переглядів: 83

   Запрошуємо освітні заклади Тячівської ОТГ взяти участь у проєкті «Розважальна військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»)», який реалізується в рамках пітчигу в Тячівській місцевій ТГ за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні в партнерстві з ГО «Молодіжна платформа» та Тячівськоюміською радою.
#activecitizensua #sc3 #pitching #youthplatform #tyachiv #movingtogether
   Захід відбудеться 7.05.2021р. на міському стадіоні ім. Л. Бийреша Тячівської міської ТГ, початок о 10.00 год. (у випадку поганих погодних умов захід може бути перенесений на іншу дату або локацію).
Підготовку та проведення гри здійснюють вчителі Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст.№2: Володченко І.П., Гульовата С.Й., Стойка М.І., Вайнагій Н.І., Гаро С.В. за підтримки відділу культури, сім’ї, молоді та спорту, а також директорки Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст.№2, Кричфалушій О.П.
   Просимо підтвердити участь у грі «Сокіл» («Джура») у виді заявки та надіслати на електронну адресу Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст №2 (tyachiv-sch2@tyachiv.net.ua). 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень