A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тячівський ліцей № 2
Тячівської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Ні насильству в сім'ї!

В рамках акції "16 днів проти насильства" в 6-Б Тячівського ліцею № 2 класним керівником Юхимович Н.В. спільно із практичним психологом Леонтьєвою С.І. було надання учням інформацію про домашнє насильство та його наслідки.

16:39 01.12.2023

16 днів проти насильства.

30 листопада в Тячівський ліцей № 2 завітала інспектор ювенальної превенції Антоніна Маркітан. В рамках проведення акції "16 днів проти насильства" Антоніна Маркітан розповіла учням про те ,як РОЗПІЗНАТИ насильство ,НЕ ДОПУСТИТИ насильство, ВМІТИ ЗАХИСТИТИСЬ від насильства.

16:32 01.12.2023

Разом до Перемоги!!!

Осіння ярмарка, яка відбулась в Тячівському ліцеї № 2 на початку жовтня зібрала значну суму грошей, на які батьківська громадськість та учні ліцею вирішили придбати найнеобхідніші речі для воїнів ЗСУ. Яка несподівана радість - подяка від батальйону "Карпатська Січ імені Олега Куцина" та 93 ОМБр батькам та учням . #Разом до перемоги ! Слава Україні ! Слава Богу !

17:47 29.11.2023

Урок пам'яті про голодомор.

Урок пам’яті про голодомор на тему : "Як в умовах війни говорити з учнями на чутливу тему та не травмувати їх" проведено в 4 А класі Тячівського ліцею № 2 (класний керівник Кость В.В.)

17:08 24.11.2023

Урок ЯДС "Пророщуємо рослини"

Надзвичайно цікавим сьогодні був урок ЯДС у 4-Б класі(класний керівник Лукан В.М.). Діти навчалися садити мікрозелень. Через два дні, коли насінина проросте, діти зможуть посмакувати цією рослинкою вдома.  Щиро дякуємо Іванні Іванівні Купчинській за допомогу у підготовці до цікавого заняття.

15:35 21.11.2023

БЕЗПЕКА,ЗАХИСТ,ЗАКОН !!!

Сьогодні, 30 жовтня в наш ліцей завітали курсанти Національної Академії Внутрішніх справ м.Києва. Курсанти 2-3 курсу на зустрічі із учнями 9, 10, 11 класів розповіли про можливості навчатись в НАВС за різними юридичними спеціальностями.Показали де, та в яких умовах зараз проживають вони.А це європейського комфорту корпуси із аудиторіями,спортивний комплекс для занять ігровими видами спорту,зал для фізичної підготовки з спортивними тренажерами,корпуси-кубрики для проживання,їдальні,тир для вогневої підготовки та багато інших переваг,які дають змогу майбутнім курсанатам стати справжніми професійними поліцейськими в майбутньому.

15:23 31.10.2023

Конкурс- змагання "Розумники й розумниці".

Виховні заходи у групах продовженого дня сприяють розвитку інтересів, індивідуальних нахилів та здібностей школярів. Особливо дітям подобається приймати участь  у змаганнях і конкурсах.  25 жовтня  проводили конкурс- змагання учні 2-х та 3-х класів ГПД "Розумники й розумниці".Програма склададалась з наступних конкурсів, а саме: Математичний конкурс "Будь уважний" ; Мовознавчий "Перенеси слово"; Сюжетно-рольова гра "Склади казку за початком"; Спортивний "Розминка"; Танцювальний. Журі конкурсу підвели підсумки і визначили переможців.  Діти отримали задоволення та гарні емоції.

14:33 27.10.2023

РАДІОДИКТАНТ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ - 2023

У п’ятницю, 27 жовтня, об 11:00 відбувся радіодиктант національної єдності- 2023  до Дня української писемності та мови, під назвою «Дороги України». Учні  6-11 класів нашого ліцею разом із вчителями спробували оцінити свої знання, та також долучились до національного радіодиктанту.

13:23 27.10.2023

БЛАГОДІЙНИЙ  ЯРМАРОК «ТВОРИМО, ДОПОМАГАМО, ПЕРЕМАГАЄМО»

БЛАГОДІЙНИЙ  ЯРМАРОК «ТВОРИМО, ДОПОМАГАМО, ПЕРЕМАГАЄМО» Вже стало доброю, та чудовою традицією проводити ярмарку-продаж в навчальних закладах по всій Украіні,тому що кожна дитина,учень,студент,доросла людина хоче внести свою активну допомогу  в нашу перемогу,для наших ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ. Активна участь шкільного учнівського самоврядування  ліцею, які підготували програму проведення ярмарки, фото-зону для фотографування,локація для аква-гриму від мами нашого учня була дуже популярна для всіх учнів. А якою ж  активною, та енергійною вийшла руханка під музику як для учнів молодших, середніх та старших класів. Учні, батьки,класні керівнки - ми маленька,але дуже дружня ,шкільна сім'я.

14:26 25.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень