A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тячівський ліцей № 2
Тячівської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Міжнародний день людей з інвалідністю

В Тячівському ліцеї № 2 проведено заходи приурочені до Міжнародного дня людей з інвалідністю. Психолог Леонтьєва С.І. провела виховні години «Зрозуміти іншого» та «Ставтеся до нас як до рівних»

13:13 20.12.2022

16 днів проти насилля

У рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насилля" з 25 листопада по 10 грудня психолог ліцею: Леонтьєва С.I. провела виховну роботу в багатьох класах. Світлана Іванівна говорила зі школярами про насильство, його види та що необхідно для людини, яка потерпає чи потерпала від насильства. Обговорювали як не стати жертвою торгівлі людьми.

09:21 13.12.2022

Конкурс «Захисники України: історія та сьогодення»

Вітаємо наших учнів з перемогою в конкурсі «Захисники України: історія та сьогодення» І місце в номінації «Малюнок» Галас Софія, учениця 6-Б класу, Тячівського ліцею № 2 та І місце в номінації «Фоторобота» Лавришин Наталія, учениця 8-А, Тячівського ліцею № 2 Вітаємо та бажаємо успіхів в майбутньому!

11:14 23.11.2022

Пишаємось досягненнями наших учнів!

Прокопчук Давид - учень 11 - Б класу Тячівського ліцею № 2, Тячівської міської ради, Закарпатської області, є переможцем ( І місце) І етапу конкурсу краєзнавчо-дослідницьких робіт Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді "Моя Батьківщина - Україна". Керівник: вчитель історії Тячівського ліцею № 2, Лакатош Олена Юріївна

08:22 14.11.2022

Проведення ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

28 жовтня в Тячівському ліцеї №2 проводився І етам Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. До конкурсу були за злучені учні 5-11 класів та вчителі української мови та літератури.

09:22 31.10.2022

Привітання від Міської ради

6 жовтня до нашого ліцею завітали представники Тячівської міської ради. Вони привітали вчителів з Днем вчителя та відзначили грамотами: Бердецьку Тамілу Іванівну, Ладані Анджелу Миколаївну та Гаро Світлану Вікторівну.

15:05 06.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень