A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тячівський ліцей № 2
Тячівської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Привітання від Міської ради

6 жовтня до нашого ліцею завітали представники Тячівської міської ради. Вони привітали вчителів з Днем вчителя та відзначили грамотами: Бердецьку Тамілу Іванівну, Ладані Анджелу Миколаївну та Гаро Світлану Вікторівну.

15:05 06.10.2022

Як ми готувалися до Нового року...

Вже ближче до новорічних та різдвяних свят. Учні та вчителі готуються й вже зробили багато роботи. На групі продовженого дня вихователі розмальовували новорічні плакати, які прикрасили класні двері, батьки допомогли святково прибрати класи, а в 2-А класі вже  готуються до Різдва й вчаться готувати кутю та складати святкові серветки.     Дякуємо вчителям, батькам та дітям, що створюють святкову атмосферу задля хорошого настрою.

15:12 23.12.2021

Приємний сюрприз ...

Нещодавно, Алечко Андрій Валентинович помічник народного депутата України, юрист благодійного фонду «Велика Родина» та наш випускник, передав до шкільної бібліотеки цінний подарунок: серію книжок «Шевченкіана для освітян» авторства письменника, дослідника, доктора філософських наук Жадька Віктора Олексійовича. Це унікальне видання на основі великого фактологічного матеріалу відтворює подробиці різних періодів життя та творчості Великого Кобзаря. Зміст дослідження орієнтовано на науковців, шевченкознавців, викладачів української літератури та історії та широке коло читачів.

15:58 12.09.2021

День Гідності та Свободи

Згідно Указу Президента України від 09 листопада 2015 року № 633 21 листопада 2015 року в Україні відзначається День Гідності та Свободи.

22:35 21.11.2020

Вітаємо Матіїши Марію з ІІ-м місцем в онлайн-конкурсі "Національний костюм""

До онлайн-святкування Дня міста 2020 долучилося багато тячівців. Наші вихованці теж вирішили приєднатись та взяти участь  в онлайн -онкурсі "Національний костюм". За голосуванням ІІ місце посіла Матіїшин Марія - учениця нашої школи, яка навчається в 9-Б класі.  Щиро вітаємо Марійку. Бажаємо завзяття та наснаги у нових звершеннях!

11:13 17.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень