A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тячівський ліцей № 2
Тячівської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Майстер - клас військової і тактичної медицини

3 Жовтня до нас в гості завітав лікар    Тячівської РЛ , а зараз інструктор  ЗАКАРПАТСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ПІДГОТОВКИ НАСЕЛЕННЯ ДО НАЦІОНАЛЬНОГО СПРОТИВУ -  Крижевський В’ячеслав .

15:30 06.10.2023

День Вчителя

«Є професія у світі –                              серце віддавати дітям»   1 жовтня — День вчителя в Україні. Вітаємо з професійним святом -  Днем вчителя! Педагог, це людина яка ділиться власними знаннями.

20:12 04.10.2023

Еко-марафон до Всесвітнього Дня прибирання

        З нагоди проведення обласного Еко-марафону до Всесвітнього Дня прибирання, 15 вересня 2023 року в Тячівському ліцеї №2 провели щорічну традиційну акцію «Посади дерево - збережи природу», а саме учні 1А і 1Б разом з учнями 11 класу посадили дерево-туя. Долучились до заходів із збереження природи і учні 4А класу, які разом із класним керівником Кость В.В. провели відкритий урок - презентацію на тему: «Чисте та безпечне довкілля», де учні мали можливість відчути себе захисниками природи, адже ми разом маємо дбати про природу та навколишнє середовище. Сама презентація пройшла в умовах гри, учні мали змогу не тільки бути слухачами, але й гравцями, захисниками та дорослими людьми, адже саме виховання і правильне поводження із природою розпочинається з дитинства . Решта учнів ліцею долучились до цього Еко-марафону, прибравши свою територію на шкільному подвір‘ї і спортивному майданчику.

14:04 18.09.2023

Шевченківські дні!

В 5-А класі пройшла виховна година, яка була присвячена творчій спадщині Т.Г. Шевченка «Ми нащадки твої, Тарасе!».

12:07 11.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень