A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тячівський ліцей № 2
Тячівської міської ради Закарпатської області

Виховні заходи

Дата: від до Скинути

Єдиний національний урок #БЕЗПЕЧНА ДОРОГА ДОДОМУ

З 14 по 20 листопада 2022 р. в Україні проводився другий етап щорічного Тижня безпеки дорожнього руху із загальною темою «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану» 18 листопада Тячівський ліцей №2 приєднався до проведення #Єдиного_національного_уроку_БЕЗПЕЧНА_ДОРОГА_ДОДОМУ

17:59 18.11.2022

Розважальна військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»)

У наш нелегкий, тривожний час, коли український народ безстрашно відстоює незалежність і цілісність рідної держави, важливим завданням, всіх дорослих і юних громадян є плекання у своїх душах патріотичних почуттів, національної гідності, високої самосвідомості та активної громадської позиції.

15:30 11.11.2022

" Стоп булінг "

Протягом минулого тижня в нашому ліцеї проводились виховні заходи «Захисти себе від булінгу». В 5-А класі проведено заняття «Стоп булінг» учнів ознайомили з поняттям, формами та структурою булінгу, розповіли як виховувати почуття емпатії та переживання до дитини, яка зазнає насильства. А в 3-Б класі навчили розвивати вміння пошуку шляхів виходу зі складної ситуації; формувати навички відповідальної та безпечної поведінки.

12:03 31.10.2022

Осінній ярмарок

Пампушки, горішки, тістечка, виноград чи банани, торт і пиріг, сосиски в тісті, макаруни і кекси, шарлотку та пляцки, бутерброди і навіть суші можна було придбати на благодійному осінньому ярмарку в Тячівському ліцеї №2.

13:07 24.10.2022

Форум лідерів

29 вересня 2022 року відбувся звітно-виборчий зліт ради лідерів учнівського самоврядування «Вільна молодь» закладів освіти Тячівської міської ради, який проводився у галереї ім.Ш.Голлоші.Відповідно до програми заходу було кілька пунктів: виступи лідерів із звітами-презентаціями роботи за минулий навчальний рік, представлення ідей та пропозицій для проектів, які можна буде реалізувати в громаді, вибори Голови Ради учнівського парламенту, заступника голови Ради та формування активу комітетів учнівського парламенту.

09:56 30.09.2022

День миру

21 вересня- Міжнародний день миру.

10:23 22.09.2022

Турнір юних патріотів

20 вересня учні нашого ліцею взяли участь в І етапі гри-вікторини "Як я люблю Україну". Організатором гри є Центр позашкільної освіти, відповідно до плану заходів із проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура").  Команда ліцею зайняла ІІ місце в змаганнях та була нагороджена грамотою.

09:24 21.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень