A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тячівський ліцей № 2
Тячівської міської ради Закарпатської області

Виховні заходи

Дата: від до Скинути

Олімпійський тиждень

Традиційно на початку нового навчального року в ліцеї було проведено "Олімпійський тиждень", у рамках якого організовано чимало цікавих заходів: тематичні виховні години, спортивні змагання між класами, інформаційні фізкультхвилинки, олімпійські уроки, веселі старти та змагання з футболу. 

15:54 13.09.2022

Конкурс стіннівок:"Україна єдина!"

З нагоди Дня Соборності України та виховання у школярів почуття патріотизму і гордості за свою державу педагог-організотор: Володченко І.П., провела  конкурс стіннівок:"Україна єдина!".

15:19 21.01.2022

Акція: "Твори добро!"

Нещодавно учні, батьки та вчителі Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. N2 провели акцію: "Твори добро!".            Метою було привітати воїнів АТО з новорічно-різдвяними святами й таким чином висловити повагу Захисникам.    Щиро дякуємо кожному хто долучився й не відвернувся. Також велику подяку передає голова спілки ветеранів воїнів АТО Минзат В.В. та правий сектор перша рота, яку очолює Коцюбайло Дмитро Іванович, позивний Давінчі. Нещодавно він отримав звання народного героя України. Хлопці  приємно вражені й вдячні за ласощі та організацію.    І Вам спасибі, дорогі наші Захисники! Вітаємо з прийдешніми святами!

14:42 29.12.2021

100 днів у школі

100 днів у школі відсвяткувати наші першокласники. Вони показали свої вміння та навички, які досягли під час навчання. Час швидко спливає, а вони вже так багато вміють. Дякуємо класним керівникам: Орто Л.М. та Думнич О.Й. за зусилля, фантазію, терпіння та наполегливість/

08:24 10.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень