A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тячівський ліцей № 2
Тячівської міської ради Закарпатської області

Виховні заходи

Дата: від до Скинути

І етап Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва "Знай і люби свій рідний край"

З 15 по 19 лютого 2021на базі комунального закладу «Центр позашкільної роботи Тячівської міської ради триває І етап Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край». Дякуємо учням, що взяли участь та показали свої таланти.

22:55 16.02.2021

Шкільний конкурс: "Валентинка своїми руками"

До Дня святого Валентина в Тячівській ЗОШ І-ІІІ ст. N2 пройшов конкурс - "Валентинка своїми руками". Учнів розділили на дві категорії: молодша та старша групи. За результатами конкурсної комісії обрано переможців. Молодша група: І місце - Стойка Василь (2-А кл.): ІІ місце - Курах Софія (2-Акл.); ІІІ міце - Енгельманн Євген (2-А кл.) Старша група: І місце - Тиводар Ктерина (6-Акл.); ІІ місце - Гаврило Ніколетта (9-А кл.) Всім іншим учасникам вручено подяки за участь. Пишаємося кожним учнем й цінуємо ваші таланти????

22:52 15.02.2021

Сюрприз до Дня святого Валентина

14 лютого - День Святого Валентина- свято чудес, яскравих вражень і кохання.    У Тячівсьткій  ЗОШ І-ІІІст. N2 у цей холодний лютневий день  панувала атмосфера радості й тепла. Учні 9-х класів разом із класними керівниками: Гульоватою С.Й., Дьолог С.В. та вчителькою мистецтва Вайнагій Н.І., облаштували фотозону для школярів і вчителів. Також для педагогів підготували смаколики у вигляді валентинок, які роздавали янголята.    Дякуємо учням та вчителям за клопітку працю та приємні емоції, яких так не вистачає в дні пандемії.Особливу подяку висловлюємо Ірині Тиводар за красиві та смачні пряники.     Бажаємо всім хорошого настрою й приємно провести  День святого Валентина????

22:43 12.02.2021

Готуємося до Дня святого Валентина

14 лютого світ відзначає День святого Валентина. День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими. З нагоди цього свята, 12 лютого,  в галереї ім. Ш. Голлоші відбувся майстер-клас по виготовленню подарунка з валентинкою з учнями 5-А класу Тячівської ЗОШ  №2( класний керівник-Фекете М. Ю.),  5-В класу Тячівської ЗОШ  №1( класний керівник-Бокоч Л.В.), 5-А та 5-Б класів Тячівської ЗОШ №3 ( класний керівник-Тарусин Д. М.),  який провела художній керівник закладу культури – Марина Шобей. Учням була надана інформація про історію виникнення цього свята, як поводитися в цей день і що  дарувати. Діти охоче взялися за виготовлення подарунків і кожен записав своє таємне побажання на валентинці, скрутив і зав’язав стрічечкою. В результаті вийшли милі подарунки-зайчики з валентинкою, які обов’язково зігріють серце теплом і любов’ю в День св. Валентина.

22:35 12.02.2021

День безпеки в Інтернеті

9 лютого в школі відзначили День безпеки в Інтернеті. Володченко  Ірина Петрівна (педагог-організатор) й Гаро Світлана Вікторівна (вчитель математики та інформатики) для учнів 5-11 класів оформили інсталяцію щодо правил безпеки в мережі Інтернет. Діти мали можливість за допомогою свого мобільного пристрою самостійно знайти інформацію про «Права людини та Інтернет» за допомогою додатка, який зчитує QR-код.

23:05 10.02.2021

27 січня Міжнародний день пам'яті жертв голокосту

27 січня - Міжнародний День пам'яті жертв Голокосту Бібліотекар школи - Деяк Т.М. та педагог-організатор - Володченко І.П. підготували книжкову виставку та оформили інформаційну дошку «Голокост – історія трагедії», до перегляду якої залюбки долучалися вчителі та учні. Гортаючи страшні сторінки історії, учні познайомилися з поняттями «голокост» та «антисемітизм», історією гоніння єврейського народу. Згадали про Бабин Яр, у якому в часи німецької окупації України були розстріляні 33 771 людей. Таким чином ми вшановуємо пам'ять про багато мільйонів євреїв, ромів і представників інших меншин, які під час Другої світової війни віддали життя за свою національність.

23:40 27.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень