A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тячівський ліцей № 2
Тячівської міської ради Закарпатської області

Виховні заходи

Дата: від до Скинути

День толерантного ставлення до тварин

Цікаві та повчальні уроки, виховні години, бесіди та відеоперегляди провели в школі до Дня толерантного ставлення до тварин у 2-А, 4-А, 10- Б та 11 класах. Дякуємо керівникам за роботу та вміло підібрані матеріали.

11:10 06.10.2021

Наш "Куточок читача"

До Всеукраїнського дня бібліотек в школі організували куточок читача. Спільними зусиллями наповнили його цікавими книжками, щоб під час перерв учні змогли насолодитися читанням.

12:37 05.10.2021

«Професії майбутнього»

З метою допомоги молоді в орієнтації у світі професій, 1 жовтня 2021 року, заступник начальника відділу активної підтримки Любов Попович на базі Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст.№2, відбувся інформативний урок – семінар за темою «Професії майбутнього». У заході прийняли участь 25 випускників. Під час заходу, учні дізнались про професії, які матимуть попит на ринку праці в майбутньому і на які з них можна піти вчитись вже зараз. Діти розглянули формулу успішного вибору професії «Хочу – Можу – Треба», дізнались про послуги центру зайнятості, бажаючі отримали індивідуальні консультації щодо професійного самовизначення. Школярів також зацікавила інформація про мобільний додаток для android-пристроїв «Центр професійної орієнтації», який можна завантажити на Google Play. Захід пройшов активно та плідно. Наступного місяця чекаємо на випускників у нашому центрі зайнятості для проходження професійного профдіагностичного обстеження на АРМ «Профконсультанті» з метою допомоги у виборі професії.

13:00 01.10.2021

З Днем вчителя!

Щиро вітаємо всіх вчителів з професійним святом! Бажаємо здоров'я та наснаги. Нехай ваші уроки будуть цікавими та творчими.

12:40 01.10.2021

Тиждень протидії булінгу "Стоп булінг"

З 27 по 1 жовтня у школі пройшов тиждень протидії булінгу «Стоп булінг». Протягом тижня відбулися просвітницькі заходи, спрямовані на інформування учасників освітнього процесу про шкільний булінг та запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу (цькування). Учні почули інформацію про види булінгу, міри покарання, навчилися відрізняти булінг від звичайного конфлікту.

12:00 01.10.2021

"Моя професія" - батьки діляться досвідом

Цього тижня до школи завітала Форгачій Мар‘яна Михайлівна - прокурор Тячівської окружної прокуратури, мама одного з учнів, щоб розповісти про свою професію та поговорити про права дітей.

13:04 29.09.2021

День пам'яті Ігора Караймана

25 вересня ми всією шкільною родиною вшановували пам'ять Караймана Ігоря Ністоровича, який народився 24 вересня 1959 року.

13:37 25.09.2021

Діти України за мир

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні.

17:28 21.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень