A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тячівський ліцей № 2
Тячівської міської ради Закарпатської області

Виховні заходи

Дата: від до Скинути

Виховна година в 7-А класі "Безпечна дорога до школи"

Млинецька Роксолана Мирославівна з учнями 7-А класу провела виховну годину на тему:"Безпечна дорога до школи". Цікаву інформацію про правила дорожнього руху та як себе вести в різних ситуаціях на дорозі розповідали самі діти. Вони ділилися своїм досвідом та застерігали від небезпеки однокласників.

14:39 21.10.2021

Зустріч учнів 10-11 класів з районним військовим комісаром - Андрієм Остаповичем Олещуком з нагоди Дня захисника України

19 жовтня відбулася зустріч учнів 10-11 класів з районним військовим комісаром - Андрієм Остаповичем Олещуком з нагоди Дня захисника України. Дякуємо пану Андрію за цікаву розповідь про військову службу.

14:47 19.10.2021

День боротьби з торгівлею людьми

18 жовтня класні керівники середньої та старшої ланки провели з учнями заходи приурочені Дню боротьби з торгівлею людьми.

09:17 18.10.2021

Лялькова вистава "Золоте курча"

Сьогодні до нас завітав у гості Закарпатський академічний обласний театр ляльок "Бавка" з виставою "Золоте курча".  Багато емоцій та вражень від перегляду вистави залишилося  у маленьких глядачів. Дякуємо за чудово проведений час.

18:03 13.10.2021

Зустріч з начальником дільничих інспекторів ВПС "Тячів"

До Дня захисників та захисниць України, Микола Васильович Клюса - вчитель Захисту Вітчизни, запросив у гості старшого лейтенанта Пехньо Романа Вікторовича начальника дільничних інспекторів  відділу прикордонної служби "Тячів". Зустріч відбулася у вигляді діалогу. Учні 10-11 класів могли задавати питання, які їх найбільше цікавили. Роман Вікторович детально розповів про службу прикордонників, їхні будні, надзвичайні ситуації та який ВУЗ краще обрати для того, щоб в подальшому мати змогу приєднатися до лав Державної прикордонної служби.

18:10 12.10.2021

Загальноміський захід: "Малюнок на асфальті"

Вітаємо художників з прийдешнім святом. Сьогодні й наші учні хоч трішки змогли долучитися до цього виду мистецтва. Вони малювали на асфальті тематичні малюнки присвячені Дню захисників та захисниць України. Дякуємо організаторам за роботу.

10:56 08.10.2021

І етап шкільної гри "Сокіл" ("Джура") присвячений Дню захисниць та захисників України

До Дня захисників та захисниць України, а також Дня козацтва в школі проходять заходи присвячені цим подіям. Учасниками стали учні 6,7,8 класів. За ідеєю організаторів учні повинні пройти 3 етапи:

11:04 07.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень