A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тячівський ліцей № 2
Тячівської міської ради Закарпатської області

Виховні заходи

Дата: від до Скинути

Тиждень безпеки дорожнього руху

Паралельно Тижню початкової школи проходить Тиждень безпеки дорожнього руху. Його мета - профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

18:30 19.11.2019

Тиждень початкових класiв

Тиждень початкових класiв. Зранку всіх чекала осiння фотозона, яку приготували вчителі початкових класів і ціий тиждень провели з гасом «Збережи довкілля чистим!». Для цього вони вчилися сортувати сміття, берегти природу, долучатися до різних акцій, щоб допомогти покращити довкілля.

18:27 19.11.2019

Профорієнтація від представників Закарпатського обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою

8 листопада 2019 року в рамках профорієнтаційних заходів до школи завітали наші випускники 9-х класів (Бортош Віталій та Дудла Максим), а сьогодні ліцеїсти - представники Закарпатського обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою. Хлопці ознайомили учнів 9-х класів з навчально-матеріальною базою закладу, його структурою та діяльністю. Зазначили також, що наразі Україна потребує молодих, розумних, здорових та фізично розвинених захисників. Саме таких виховує ліцей-інтернат.

18:25 08.11.2019

Алея першокласників

В Тячівській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 висаджено «Алею першокласників». Цьому колектив школи завдячує Купчинській Тетяні Миколаївні, власниці підприємства «Мала Голландія», яка від щирого серця подарувала школі 50 туй, що довгі роки будуть прикрашати територію школи та створювати дітям атмосферу затишку.

18:24 07.11.2019

КОЗАЦЬКІ ЗАБАВИ

Нещодавно в школі провели "Козацькі забави" між куренями "Соколи" (6-А) та "Чайка" (6-Б). Напередодні учні самостійно підготували емблеми та козацьку пісню. Команди змагалися в конкурсах: "Вершники", "Забава кашоварів", "Козацький спів", "Втеча з полону", "Влучники", "Швидкий потяг", "Перетягування канату", "Вікторина", "Веселий козак".

18:22 20.10.2019

Тиждень української мови та літератури 2019-2020 н.р.

Ось і минув Тиждень української мови та літератури. Хочеться поділитися враженнями і подякувати тим хто долучався до тематичних заходів: Бабич К.В. (вчитель української мови та літератури), Деяк Т.М. (бібліотекар), вчителям початкових класів та учням школи за активну участь.

18:19 14.10.2019

З Днем учителя!

Щороку у першу неділю жовтня святкують День вчителя. Сьогодні на шкільній лінійці з привітанням та солодким гостинцем виступив 11-й клас. Також привітали своїх педагогів та подарувати їм музичну композицію учні: 4-А, 6-Б, 7-А,7-Б, 8-А, 8-Б та 10 класів.

18:15 04.10.2019

Громадський бюджет для активної молоді

3 жовтня, до нашої школи завітали представники Тячівської ОТГ , щоб розповісти молоді, що таке Громадський бюджет і запропонували взяти в ньому участь. Кожному учню дали заповнити буклет і висунути свої пропозиції для покращення життя в рідному місті. Також, хто бажає реалізувати свій проект, може прийти на безкоштовний тренінг Громадського бюджету 7 жовтня.

18:14 03.10.2019

Похід 11 класу до кінотеатру

Управління освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту організували для учнів Тячівської ОТГ, безкоштовний похід до кінотеатру на український художній повнометражний фільм - «Заборонений» (робочі назви — «Птах душі» та «Стус»). Про життя та загадкову смерть відомого поета-шістдесятника, правозахисника, Героя України — Василя Стуса та його боротьбу із радянською системою.

18:11 03.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень